Säännöt

Nämä säännöt ovat Tuikkujahdin yleiset säännöt. Järjestäjistä suurin osa noudattaa juuri näitä sääntöjä. Pieniä yhtiökohtaisia poikkeuksia voi olla. 

Ketkä saavat osallistua

Kilpailuun voivat osallistua kaikki peruskoulujen luokat (0. - 9.) järjestäjien toimialueilla. Myös yhdysluokat voivat osallistua. Suositeltava luokan tai ryhmän minimikoko on 10 oppilasta ja maksimi 40 oppilasta. 

Mitä kerätään

Kilpailussa kerätään vain käytettyjen tuikkukynttilöiden metallikuoria. Kilpailussa ei kerätä ulkoroihujen kuoria tai muita alumiinipakkauksia.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 1.11.2015 - 31.1.2016. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 1.11.2015, ja kilpailuun on ilmoittauduttava 30.11.2015 klo 16 mennessä. Ilmoittautumaan pääset järjestäjän nettisivuilla olevan lomakkeen kautta.

Jos et ole varma, järjestetäänkö alueellasi Tuikkujahti, voit käydä varmistamassa sen syyskuun lopussa kuntaluettelosta. Kunnan kohdalta selviää, kenen lomakkeella ilmoitus on tehtävä.

Keräystulosten ilmoittaminen

Keräystulos ilmoitetaan erillisellä lomakkeella tammikuun lopussa. Lomakkeet avautuvat järjestäjien nettisivuilla myöhemmin ilmoitettavana aikana.

Voittajan ja tuloksien julkistaminen

Kerättyjen tuikkukuorien määrä suhteutetaan luokan oppilasmäärään. Voittaja on luokka, joka kerää eniten tuikkukuoria/oppilas. Voittaja ja tulokset julkistetaan helmikuun alussa 2016.

Palkinnot

Palkinnot ovat järjestäjäkohtaisia, ja tarkemmat tiedot löytyvät järjestäjien nettisivuilta Yhteystiedot-osion kautta.

Tuikkukuorien säilyttäminen

Kilpailijaluokan on säilytettävä metallikuoria, kunnes jahdin järjestäjä joko noutaa ne tai antaa ohjeet kuorien toimittamisesta metallinkeräykseen.

Lisätietoja kilpailusta

Tuikkujahtien järjestäjien yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.